wandelaars

Wij bieden een volledige notariële dienstverlening aan particulier en ondernemer. Uw vragen over trouwen, erven, kopen en ondernemen zijn bij ons aan het juiste loket. Ook de fiscale afhandeling verzorgen wij voor u.

In een persoonlijke aanpak geven wij u een duidelijk en juist antwoord. Wij vertalen dit in een juridisch sluitende tekst en geven u daarmee de zekerheid die u zoekt.

Onze ervaring is breed en gaat bij wijze van spreken over alle vragen van de wieg tot het graf.

Wij zijn gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en vraagstukken rond bedrijfsopvolging en bedrijfsovernames.

Het ondernemingsrecht in het algemeen is een belangrijk onderdeel van onze notariële praktijk. Als ondernemer adviseren wij de ondernemer in het juridisch opzetten en verder structureren van zijn bedrijf.

Wij zijn meertalig en internationaal georiënteerd.

Nadere inlichtingen ? Bel mr. K.J.M. Schretlen, 0492-370090

 

Wie zijn wij?

Karel SchretlenKarel Schretlen
Notaris

Karel Schretlen is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Later heeft hij een aantekening Nederlands Recht en een graad in bedrijfskunde (Open Universiteit en Stichting Leergangen Bedrijfskunde) gehaald. Hij heeft zich via post-doctoraal opleidingen (CPO en Grotius) gespecialiseerd in ondernemingsrecht, bedrijfsopvolging en nalaten-schapsplanning.
Hij is lid van de Vereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN) en van de Vereniging voor Notarieel Ondernemingsrecht (VOC). Hij is ook  IT-notaris en verzorgt in dat kader onder meer escrow-regelingen voor software.

Voor nalatenchapsplanning en bedrijfsopvolging is hij mede-oprichter van Maatwerk Estate Planners.

 

huismanBoris Huisman
Kandidaat-notaris

Boris Huisman heeft in Amsterdam zijn notariële studies gedaan. Hij heeft ook zijn driejarige postdoctorale beroepsopleiding afgerond. Na enige ervaring in de Randstad opgedaan te hebben is hij nu  al jarenlang werkzaam in de notariële praktijk op het terrein van familierecht, onroerend goed en nalatenschapsplanning.

 

 

 

 

vervoortRoy Vervoort
Kandidaat-notaris

Roy Vervoort is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is werkzaam in de onroerend goed-praktijk.  

 

 

 

 

Leo LommenLeo Lommen
Kandidaat-notaris/oud-notaris

Leo Lommen is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, nu Radboud Universiteit. Hij heeft ruim vijfendertig jaar notariële ervaring zowel in stad- als plattelandspraktijken en oefende het notariaat tot 1 januari 2006 uit in zijn eigen kantoor met een volledig dienstpakket voor bedrijven en particulieren.
Hij zet deze ruime ervaring nu in op met name het ondernemingsrecht en de advisering in het familierecht.

 

 

 

 

 

Artikelen

Exoneratie

De informatie op deze website en in aan deze website gekoppelde artikelen is zorgvuldig samengesteld. Schretlen Notaris is echter niet verantwoordelijk en wijst iedere aansprakelijkheid af voor en/of in verband met alle gevolgen en/of schade van een eigenmachtige toepassing op basis van de inhoud hiervan.